Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LiveWorksheets | Tüm Sınıflar İçin İngilizce LiveWorksheet Materyalleri

Herkese merhabalar değerli İngilizce dostlarım. Bugünkü konumuzun başlığı son zamanlarda İngilizce materyal konusunda çığır açarak ingilizce öğrenmek isteyenlere çok büyük fayda sağlayan LiveWorksheets olacak. Böylece bende yazımın sonunda sizlere Tüm Sınıflar İçin LiveWorksheet Materyallerini sunacağım. Hangi sınıf için indirmek isterseniz eliniz altında olacak. 


Liveworksheet hazırlama

 

LiveWorkSheets Nedir?


Liveworksheet klasik olarak bildiğimiz ve öğretmenler tarafından konu sonlarında bol bol hazırlanan çalışma kağıtlarını internet ortamında çözülmesine imkan sağlayan bir eğitim çalışmasıdır.Bu çalışma sayesinde öğrenciler online olarak ingilizce worksheet çalışmalarını çözerler ve öğretmenlerine yine online olarak gönderebilirler. Öğrencilerinizin motivasyonunu artırmak ister misiniz? Öğretmenlerin zaman kazanmasını ister misiniz? ya da çevre bilinci için kağıt kullanımını azaltmak? İşte hepsini tek seferde yapabileceğiniz harika bir uygulama.


Kullanımı için isterseniz kendi hazırladığınız worksheet kağıtlarını etkileşimli çalışma kağıdına çevirebilir ya da milyonlarca öğretmenin hazırladığı hali hazırda interaktif çalışma kağıtlarını kullanabilirsiniz ve öğrencilerinizle paylaşabilirsiniz.


LiveWorksheet Nasıl Hazırlanır?


Öncelikle hazırladığınız çalışma kağıtları ister ".doc" yani word dosyası, ".pdf" adobe dosyası ya da ".jpg" fotoğraf dosyası olabilir. Elinizdeki imkan çok geniş ve rahat bir şekilde hazırlamaya katkı sağlayan sistem kullanıma hazır. Yüklediğiniz çalışma kağıdı bir fotoğraf gibi sistemde otomatik çevrilir. Sizin yapacağınız öğrencilerin cevap vermesi gereken kısımlarda kutucuklar çizmek ve doğru cevapları içine yazmak. Tabi sadece doğru cevap yazma etkinliği değil. Klasik bir sınavda olan tüm etkinlik ve soru tarzlarını yapabiliyorsunuz. Çek-bırak, eşleştirme, çoktan seçmeli test, oklarla eşleştirme vb...


Hemen buradan izleyeceğiniz basit rehber videosu ve yazısı ile çok daha rahat yapabileceğinize eminim.


Buraya tıklayabilirsiniz : Liveworksheet hazırlama

 




Hazırladığınız çalışma kağıtlarını ister tüm dünyaya açık hale getirip diğer öğretmenlerin kullanmasına izin verebilir ister özel hale getirip sadece istediğiniz kişilerine erişimine açabilirsiniz. Özel interaktif çalışma kağıdınız için 30 adetlik bir sınırlama mevcudu vardır. 


Öğrenciler Liveworksheet Cevaplarını Öğretmene Nasıl Yollayabilir?


Bu soruya alternatif olarak 2 türlü cevap var.
 

👉En basit yöntem olarak; öğrencilerinize ingilizce liveworksheet çalışma kağıdını gönderirsiniz. Öğrenci soruları cevaplar ve "Finish" butonuna basktıktan sonra "Send my answers to my teacher" butonuna basar ve öğretmenin "e-mail" adresini ve ya "özel gizli anahtar kod" var ise onu girer ve öğrenci cevapları öğretmene bildirim olarak gelir. 30 gün içerisinde silinme süresi de vardır diye belirtiliyor.


👉Diğer yöntem aslında daha karışık ancak en güzel yöntem diyebiliriz. Bu yöntemde kendi interaktif workbook materyalinizi site üzerinden hazırlıyorsunuz. Öğrencileriniz teker teker siteye üye oluyorlar ve oluşturduğunuz workbook üzerindeki etkinlikleri onlar kendi kullanıcı adları ve özel anahtar kod var ise onunla giriş yapıyorlar ve çözüyorlar. Böylece öğretmen direk kim girdi, kim çözdü bunları rahat bir şekilde görebilir.


 


Sitedeki LiveWorksheets Örneklerini İndirebilir Miyim?


Hemen bu konuya girmeden önce güzel bir özellikten bahsetmek istedim. Bir websiteniz var ise yaptığınız çalışmaları direk özel kod ile sitenize ekleyebilir ve ziyaretçilerinizin erişimine açabilirsiniz.
 
Gelelim kendi başlığımıza; tüm çalışmaları PDF olarak indirme imkanı sunan LiveWorkseet.Com adresi günlük olarak 10 adet indirme sınırı koyuyor.

 
Kayıt adresiniz ve gerekli tüm işlemler : www.liveworksheets.com
 
 

 


ÖğretmenÇocuk LiveWorkSheets

Ben anlamam, ben uğraşamam diyorsanız yine öğretmen çocuk olarak yardımcı olmaya ben varım. Sitemin içerisinde ufak bir gezintiye çıkarak tüm sınıflar için hazır LiveWorkSheets çalışmalarımı bulabileceksiniz. En alta giderek istediğiniz çalışmayı öğrencilere gönderebilirsiniz.


Ayrıca websitemde bulunan her sınıf için yazılı kağıtlarını indirmek isterseniz sizleri böyle alalım;

 Yine ingilizce derslerinde eğlencede zirve yapmak için jeopardy oyunlarını indirmek isterseniz;


👉 İlkokul 2.Sınıf-3.Sınıf ve 4.Sınıf İngilizce Jeopardy Oyunları İndir








İSTEDİĞİNİZ SINIFA TIKLAYARAK ERİŞİM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.


💗 2.SINIF Liveworksheets ve Cevapları


💛 3.SINIF Liveworksheets ve Cevapları


💜 4.SINIF Liveworksheets ve Cevapları


💚 5.SINIF Liveworksheets ve Cevapları


💙 6.SINIF Liveworksheets ve Cevapları


💚 7.SINIF Liveworksheets ve Cevapları


💗 8.SINIF Liveworksheets ve Cevapları


Yorum Gönder

0 Yorumlar